Logo peelenmaasvenray.nl
Prins René Duijkers van de Schânseknuppels in Castenray. Foto: Fotohuis Venray.
Prins René Duijkers van de Schânseknuppels in Castenray. Foto: Fotohuis Venray.

Prins René I in Castenray

  Carnaval

René Duijkers is uitgeroepen tot prins René I van de Schânseknuppels in Castenray. De nieuwe prins is 49 jaar en getrouwd met zijn prinses Janneke. Samen hebben ze vier kinderen: Gijs, Dirk, Jaap en  Siem.  Hij is werkzaam als Customer Support Planner bij John Deere in Horst.
 

René Duijkers is geboren en getogen in Castenray en een echt verenigingsmens.  Al vanaf de jeugd is hij actief als voetballer. Daarna werd hij jeugdleider bij de voetbalclub en ook was hij twintig jaar lid van de tennisclub. Vanaf zijn elfde is hij bovendien actief bij fanfare dorpsklank, waar hij nu bijna een jaar voorzitter van is.  In zijn jeugd was hij tevens  lid van de jeugdraad en later reservelid bij de raad van elf.  Prins René I wordt tijdens alle carnavalsactiviteiten bijgestaan door zijn adjudanten Geert Cremers en Eric Thielen. Beiden zijn oud-prins en kennen het klappen van de carnavalszweep. De leus van de prins:  'Mit muziek en plezier, net as bej de fanfaar, vieren we carnaval, allemol mit mekaar'. Prins René I houdt zijn receptie op 21 januari in De Wis.


Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten