Logo peelenmaasvenray.nl
Marcel Thomassen (rechts) neemt het voorzitterschap  van D'n Hazekeutel over van Leon Jeuken.
Marcel Thomassen (rechts) neemt het voorzitterschap van D'n Hazekeutel over van Leon Jeuken.

Nieuwe voorzitter Hazekeutel

  Carnaval

Bij de start van het vastelaovesseizoen is Leon Jeuken afgetreden als voorzitter van jeugdvastelaovendvereniging D'n Hazekeutel. Hij droeg  na zeven jaar het stokje over aan Marcel Thomassen.

Daarvoor was Leon al vanaf 1997 actief voor D'n Hazekeutel.  Ook zijn opvolger Marcel Thomassen is geen onbekende in het vastelaovesleven. In '93 was Marcel al actief als jeugdceremoniemeester bij D'n Hazekeutel. Aansluitend was hij vier jaar jeugdvorst. Ook was hij actief in de jeugdtent als toezichthouder, dj en in het animatieteam.

Donderdag in Peel en Maas meer informatie. 

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten