Logo peelenmaasvenray.nl
Prins Freek I en zijn prinses Marjon. Foto: Chris van Glabbeek, 
Overloon.
Prins Freek I en zijn prinses Marjon. Foto: Chris van Glabbeek, Overloon.

Freek Arts prins Huibuuk Overloon

  Carnaval

Freek Arts (41) is zaterdagavond uitgeroepen tot prins Freek I van het Overloonse Huibuukeland.

Prins Freek I wordt bijgestaan door zijn prinses Marjon (Cremers, 32 jaar) en zijn persoonlijke adjudant Annemarie Bardoel. Een unicum in de Overloonse carnavalsgeschiedenis: een vrouwelijke adjudant. Prins Freek I en prinses Marjon zijn beiden geboren in Overloon. Sterker nog, ze zijn ook beiden van prinselijke huize. De vader van Marjon was prins in 1974 (Theo I) en de vader van Freek in 2001 (Paul II).

Freek is in het dagelijks leven werkzaam als financial controller bij Elreka in Gemert. Marjon werkt als investment manager bij LIOF in Maastricht. In hun vrije tijd delen de twee veel hobby's. Samen maken ze graag verre reizen en samen zijn ze ook al jaren lid van Hofkapel Alzelaeve Plare. Daarnaast gaat zij graag wielrennen en is hij drummer bij feestband Los Zand en grensrechter bij het vierde elftal van SSS'18. Ook zijn de twee al jaren betrokken bij Fanfare Vriendenkring. Freek houdt zich bezig met slagwerk en Marjon speelt op de bugel. Ook is zij secretaris van deze vereniging. Een echt fanfarekoppel en dat in het jaar dat Fanfare Vriendenkring 110 jaar bestaat.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten