Logo peelenmaasvenray.nl
Burgemeester Hans Gilissen speldt Jan Arts zijn welverdiende Zilveren Bijtje op. Foto: Twitter Hans Gilissen.
Burgemeester Hans Gilissen speldt Jan Arts zijn welverdiende Zilveren Bijtje op. Foto: Twitter Hans Gilissen.

Zilveren Bijtje voor Jan Arts

  Carnaval

Op de elfde van de elfde treedt Jan Arts officieel af als voorzitter van De Piëlhaas in Venray. Vanwege zijn verdiensten voor de vastelaovend in Venray werd hij dinsdag door burgemeester Hans Gilissen onderscheiden met het Zilveren Bijtje.

Na zes jaar de voorzittershamer te hebben gehanteerd, gaf Jan Arts begin dit jaar te kennen dat hij het stokje wil overdragen. Hij blijft wel nog op de achtergrond bij De Piëlhaas betrokken. De vastelaovesvereniging heeft vooralsnog niemand bereid gevonden om de voorzittersfunctie in te vullen. Omdat het nieuwe seizoen al snel van start gaat, heeft het bestuur besloten de vastelaovestijd in te gaan zonder voorzitter. Gedurende het seizoen verdelen de overige leden van het bestuur de taken. Vicevoorzitter Bart Lemmen fungeert als aanspreekpunt en vorst Rob van Lieshout neemt de ceremoniële taken voor zijn rekening.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten