Logo peelenmaasvenray.nl

CD-opname De Piëlhaas

  Carnaval

Bij Marlstone Music in Ulestraten werd zaterdag de nieuwe cd van vastelaovesvereniging De Piëlhaas uit Venray opgenomen.

De vijf winnende artiesten/groepen van het liedjesfestival waren in de muziekstudio om hun nummers op te nemen. Op de cd staan dit jaar Tamara en Stef Koonings (foto), Kieës mit Kruut, Lizanne Arts, Gén Viër en Nevvenen. De nieuwe cd van De Piëlhaas wordt ook dit jaar gepresenteerd tijdens de Hazepaeper op zondag 13 november. In verband met de verbouwing van Schouwburg Venray vindt het evenement dit jaar plaats in een tent bij café Hulsman. Foto Henk Lammen.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten