Logo peelenmaasvenray.nl
NoeëtNiks is een van de finalisten.
NoeëtNiks is een van de finalisten.

Liedjesfinale De Piëlhaas op Peel en Maas TV

  Carnaval

Op Peel en Maas TV is maandagavond een uitgebreid verslag van de liedjesfinale van vastelaovesvereniging De Piëlhaas te zien. De finale vindt zaterdagavond plaats in Hotel Asteria in Venray.

In de finale worden elf liedjes ten gehore gebracht. De uitzending begint maandag om 19.00 uur en wordt elk uur herhaald tot en met dinsdagavond 18.00 uur. Na 19.00 uur is de uitzending ook te zien op de website en de Facebookpagina van Peel en Maas.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten