Logo peelenmaasvenray.nl

Elf finalisten liedjesfestival bekend

  Carnaval

Tijdens een voorronde in Anno'54 zijn zaterdag de elf deelnemers aan de liedjesfinale van vastelaovesvereniging De Piëlhaas in Venray bekendgemaakt. Er hadden zich dit jaar zestien deelnemers aangemeld, waarvan er uiteindelijk elf overbleven voor de eindstrijd.

De finale van het liedjesfestival is dit jaar op zaterdag 24 september. De nummers een tot en met vier van die finale komen op de nieuwe vastelaovescd van De Piëlhaas. "Alle zestien inzendingen waren dit jaar van een heel hoog niveau. De jury heeft er een enorm zware kluif aan gehad om de elf finalisten te kiezen. Deze voorronde bewijst dat het vastelaoveslied in Venray enorm leeft", aldus de nieuwe voorzitter Paul Rutten van de Kemissie Liedje.

De elf deelnemers aan de finale zijn:

Dave en Gerrie met Vastelaovend

Lizanne Arts met De Reünie

Kieës mit Kruut met Nog ieëne Kieër

Roos & Wieneke met Dat mot toch kunne

Doet màr zes met Ozzenlievenhieer

Gèn Viër met Krek utzellefde

Mark & Joop met Van Rooj tot an Mestreech

Pruuf Mar met Gewoën umdat 't kan

Maartje, Clint & Keke met Hènnevel (foto)

Nevvenèn met Klats mar los

NoeëtNiks! met Heej Vastelaovend.

Foto Henk Lammen.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten