Logo peelenmaasvenray.nl
Ondanks de regen genieten in de optocht.
Ondanks de regen genieten in de optocht.

Afzien in optocht Ysselsteyn

  Carnaval

Wat was het dinsdag afzien voor de deelnemers en het publiek langs de kant tijdens de optocht in Ysselsteyn! De optocht, die door de voortdurende regen een half uur later begon, werd 'getrakteerd' op ruim twee uur met natte buien.

Dat mocht de pret niet drukken, want bijna 50 praalwagens, groepen, duo's en eenlingen trokken vlot voorbij door de straten in Ysselsteyn. Uiteraard waren de paraplu's langs de kant volop aanwezig, maar ook de deelnemers hadden zich goed voorbereid om de regen te trotseren. Aan het einde van een lange stoet genoot prins Bart II (Alders) met zijn prinses Nicole op een prachtige prinsenwagen. Foto Henk Lammen.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten