Logo peelenmaasvenray.nl
Zit mien heur goed?
Zit mien heur goed?

Optocht in Castenray

  Carnaval

Ook in Castenray vond zondag de traditionele optocht plaats. CV De Schanseknuppels stond ook dit keer garant voor een kleurrijke stoet in de straten van het Venrayse kerkdorp.

Met items als de carnavals voedselbank, Wej zien de wielrenners, Zit mien heur goed en Eine echte hier reetj Joh Deere hadden de Castenrayse carnavalsvierders zich weer uitgeleefd om de optocht creatief in te vullen. Aan het einde van de stoet uiteraard prins Martijn Strijbos en zijn prinses Josje van Rengs. Foto Toon Dinghs.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten