Logo peelenmaasvenray.nl
Dit Joar met Lisa en Rick Peeters won de wisselbeker...
Dit Joar met Lisa en Rick Peeters won de wisselbeker...

Wisselbekers voor De Hommel en Dit Joar

  Carnaval

De Hommel en Dit Joar (foto, Lisa en Rick Peeters) zijn zondag winnaar geworden van de wisselbekers tijdens de kinderoptocht in Venray.

Als beste basisschool ging de trofee naar De Hommel, voor de basisscholen De Klimboom en Coninxhof. In de categorie wagens was de eerste prijs voor De (G) rooyse ratjes, terwijl bij de grote groepen Vur os gen glitter en glamour mar sop en enne emmer winnaar werd. Bij de kleine groepen wonnen opnieuw De (G) rooyse ratjes en bij de duo's Dit Joar. Foto Henk Lammen.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten