Logo peelenmaasvenray.nl
Een kleurrijke stoet trok door de straten van Landweert.
Een kleurrijke stoet trok door de straten van Landweert. (Foto Claire van der Zanden)

Kleurrijke optocht basisscholen

  Carnaval

Voor de basisscholen in Landweert begon vrijdagmorgen het carnaval met de traditionele optocht door de straten van de wijk.

Een lange stoet van kinderen en leerkrachten van de basisscholen De Klimboom, De Kruudwis en de Montessorischool trok feestelijk uitgedost langs de rijen mensen langs de kant. Een kleurrijke happening met geschminkte gezichtjes, stoere jongens in een politiepak en lieve meisjes verkleed als een taart, en de schoolprinsen en het prinselijk gevolg van De Pielhaan, met een trotse prins Tim. Foto Claire van der Zanden.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten