Foto: eigen foto

Offerblok opnieuw opengebroken

  Blitterswijck

In het kapelletje van St. Antonius Abt Gilde Blitterswijck is voor de vierde keer in drie jaar tijd het offerblok opengebroken en zijn de giften ontvreemd.

Voor het gilde in Blitterswijck is daarmee de maat vol. Het doet een oproep om het gildeblok niet meer te gebruiken en geen giften meer te doneren. ‘Mensen die toch een gifte willen doen aan de patroonheilige van het gilde, kunnen contact opnemen met een van de leden. Hopelijk worden de dader en de gestolen giften gevonden’, aldus eerste gildemeester Jan-Willem Franssen van St. Antonius Abt Gilde Blitterswijck.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten