Koningsreceptie in Blitterswijck | Peel en Maas - Al het nieuws uit Venray en omgeving
Logo peelenmaasvenray.nl
Het koningspaar Stef en Linda Katelaan- Collin.
Het koningspaar Stef en Linda Katelaan- Collin.

Koningsreceptie in Blitterswijck

  Blitterswijck

Het nieuwe koningspaar van het St. Antonius Abt Gilde in Blitterswijck, Stef en Linda Katelaan- Collin (foto), houdt receptie op zaterdag 8 juli van 20.00 uur tot 21.00 uur in het gemeenschapshuis van Blitterswijck.

Tijdens het traditionele koningschieten op zondag 18 juni op het nieuwe gildetrein schoot Stef Katelaan met het 545e schot de vogel omlaag. Hij volgt Marco Wijnands als koning van het Blitterswijckse gilde op. Het St. Antonius abt Gilde haalt het koningspaar om 19.30 thuis af en begeleidt ze vervolgens naar het parochiehuis.

Donderdag in Peel en Maas meer informatie. 

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten