Extra geld mfc in Blitterswijck | Peel en Maas - Al het nieuws uit Venray en omgeving
Logo peelenmaasvenray.nl

Extra geld mfc in Blitterswijck

  Blitterswijck

Een jaar geleden keurde de gemeenteraad het zelfsturingplan van Blitterswijck goed. De gemeente ging 725.000 euro investeren om het verouderde gemeenschapshuis te verbouwen tot een multifunctioneel centrum.

Het ambitieuze plan - met meerdere verenigingen - is op losse schroeven komen te staan. Door financiële tegenvallers en andere onvoorziene omstandigheden kampt de dorpswerkgroep met een flink tekort. Het college wil daarom nog een keer de portemonnee trekken. In de voorjaarsnota is 175.000 euro extra uitgetrokken om uit de impasse te komen. Als de raad op 4 juli akkoord gaat, kan het multifunctionele gemeenschapshuis met een jaar vertraging toch gerenoveerd worden. Zonder deze bijdrage lijkt het plan te sneuvelen.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten