Negen tips na uitzending Opsporing Verzocht | Peel en Maas - Al het nieuws uit Venray en omgeving
Logo peelenmaasvenray.nl
Foto: ron koenen

Negen tips na uitzending Opsporing Verzocht

  Blitterswijck

Het landelijke opsporingsprogramma Opsporing Verzocht besteedde dinsdagavond aandacht aan het onderzoek naar de dood van Wilbert Ingenpass uit Blitterswijck.

In totaal kwamen er tot nu toe negen tips binnen. De informatie die binnengekomen is wordt nu verder bekeken op bruikbaarheid. In de uitzending is, naast een korte terugblik, onder andere een oproep gedaan aan mensen, die nog niet eerder contact hebben opgenomen met de politie, zich te melden. Wilbert Ingenpass werd op vrijdagmorgen 3 maart door zijn kinderen gekneveld gevonden in de kelder van zijn huis aan de Jan Franssenstraat. Het is nog altijd onduidelijk hoe hij precies om het leven is gekomen. Het politieonderzoek naar de oorzaak van zijn dood is nog altijd in volle gang.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten