Logo peelenmaasvenray.nl
De auto van de veroorzaker van het ongeval is total-loss. Foto: Audica Video
De auto van de veroorzaker van het ongeval is total-loss. Foto: Audica Video

Ravage in Blitterswijck

  Blitterswijck

Op de Oude Heerweg in Blitterswijck heeft een automobilist zaterdagavond rond 22.45 uur een behoorlijke ravage aangericht.

De man, een Poolse medewerker van een uitzendorganisatie, botste na de spiegel van een geparkeerde auto eraf te hebben gereden achter op een tweede geparkeerde auto en schoot vervolgens twintig meter schuin naar de overkant van de weg tegen een muurtje van een woning. Daarna draaide de auto  om zijn as en gleed zo'n 50 meter achterwaarts over de kruising en kwam met de achterkant om de hoek in de tuin van een woning aan de Jan Vissersstraat terecht.  Of de bestuurder bij het ongeluk gewond raakte, is niet bekend. Volgens omstanders leek het erop dat hij gedronken had en reed hij veel te hard. Hij is door de politie aangehouden. 

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten