Alle voetbalduels BVV'27 afgelast | Peel en Maas - Al het nieuws uit Venray en omgeving
Logo peelenmaasvenray.nl
Foto: ron koenen

Alle voetbalduels BVV'27 afgelast

  Blitterswijck

Het bestuur van BVV'27 heeft voor dit weekeinde alle voetbalduels afgelast vanwege het overlijden van lid Wilbert Ingenpass.

Zijn dochter voetbalt in het damesteam. "Vrijdagmiddag laat hebben we het besluit genomen", zegt voorzitter Maurice Wolters. "Wilbert was heel actief in het verenigingsleven. Zijn dood betekent een gigantische klap voor het dorp. Iedereen praat erover en niemand heeft nu zijn hoofd naar voetballen staan."

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten