Straatnaam Blitterswijck in ere hersteld | Peel en Maas - Al het nieuws uit Venray en omgeving
Logo peelenmaasvenray.nl

Straatnaam Blitterswijck in ere hersteld

  Blitterswijck

De zijweg naar het terrein langs de Maasweg in Blitterswijck krijgt officieel de naam Kasteellaan. Burgemeester en wethouders hebben de straatnaam officieel vastgesteld.

Het gaat om de ververbindingsweg van de Maasweg naar het terrein waar het St.-Antonius-Abt Gilde zich gaat vestigen. Op deze plek zullen in de toekomst veel mensen verblijven. Het is dan ook belangrijk dat onder andere hulpdiensten niet hoeven te zoeken naar de locatie. Daarom heeft het college besloten deze weg een officiële straatnaam te geven. Hiermee wordt een stukje historie in ere hersteld. De weg stond van oudsher al bekend als de Kasteellaan. 

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten