Cheque Walkro voor Unicef | Peel en Maas - Al het nieuws uit Venray en omgeving
Logo peelenmaasvenray.nl
Voorzitter Miny Boersma nam de cheque in ontvangst.
Voorzitter Miny Boersma nam de cheque in ontvangst.

Cheque Walkro voor Unicef

  Blitterswijck

 In het kader van de jaarlijkse klantendag van Walkro BV nam een vertegenwoordiging van het Regionaal Comité Unicef Venray e.o. onlangs een cheque in ontvangst van 5.125 euro.

Op deze dag werd het 25-jarig jubileum van Walkro afgesloten. Walkro is een van de grootste champignoncompostproducenten ter wereld. Met 250 medewerkers zorgen zij voor de eigen grondstoffen, productie en transport naar champignonkwekers over de hele wereld. Afgelopen zomer heeft het bedrijf een jubileumfeest gegeven en kregen hun gasten de mogelijkheid te doneren aan Unicef. Dit in plaats van een fysiek cadeau.


Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten