Oogstdankviering Blitterswijck | Peel en Maas - Al het nieuws uit Venray en omgeving
Logo peelenmaasvenray.nl

Oogstdankviering Blitterswijck

  Blitterswijck

De LLTB afdeling Venray houdt op zondag 25 september de Oogstdankviering voor de leden van de afdelingen Venray, Horst-Venlo, Maasduinen en Peel en Maas.

De viering wordt vanaf 11.00 uur gehouden in de loods bij de familie Hendrickx aan de Berkenstraat 2 in Blitterswijck. Deken H. Smeets en pastoor van Horne gaan de dienst voor. Muzikale opluistering is er door het kerkkoor van Blitterswijck en leden van de gemengde zangvereniging Erato onder leiding van dirigent Peter Wijnhoven. Ook het St. Antonius Abt Gilde uit Blitterswijck neemt deel aan de viering.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten