Overlasttelefoon Roekenbosch | Peel en Maas - Al het nieuws uit Venray en omgeving
Logo peelenmaasvenray.nl
Dossier: Komst AZC Roekenbosch

Overlasttelefoon Roekenbosch

  Blitterswijck

Klachten of opvallende zaken die spelen op Het Roekenbosch in Blitterswijck kunnen gemeld worden op het nieuwe telefoonnummer 0478-551664.

De overlasttelefoon is 24 uur per dag en zeven dagen in de week bereikbaar. De gemeente heeft na de recente incidenten toegezegd een telefonisch loket te openen. Op 13 juni nemen de eerste vluchtelingen hun intrek op het asielzoekerscentrum op Het Roekenbosch. De politie verzoekt om strafbare feiten, of vermoedens ervan, altijd te melden op alarmnummer 112 of 0900-8844.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten