Afbeelding
Foto: Henk Lammen

SSS’18 blijft tweedeklasser

Algemeen Overloon Sport Voetbal

De voetballers van SSS’18 hebben zich donderdagavond gehandhaafd in de tweede klasse. De ploeg uit Overloon was uiteindelijk in de finale van de play-offs met 2-1 te sterk voor Walram uit Valkenburg. Het duel werd afgewerkt in Tegelen.

SSS’18 beleeft een gitzwarte week na het plotseling overlijden van jeugdlid Thomas van Hiele (17). Het duel stond aanvankelijk gepland voor zondag 18 juni, maar werd wegens de trieste omstandigheden verplaatst naar donderdagavond. SSS’18 had het duel liever uitgesteld, maar dat bleek geen optie. Voorafgaand aan de wedstrijd werd één minuut stilte gehouden.

Daarna begon de wedstrijd en Walram had het betere va het spel. De derdeklasser kwam op 0-1 via Enzo Voorjans. Daarna hield Sjoerd Cornelissen, de doelman van SSS’18, zijn ploeg meerdere malen op de been. Diep in de blessuretijd van de tweede helft kwam SSS’18 plotseling terug tot 1-1. Rik Groot werkte de bal in het doel.

In de verlenging kopte Koen Voesten al snel de 2-1 binnen uit een hoekschop. Daarna gaf SSS’18 de voorsprong niet meer weg. SSS’18 komt ook volgend jaar uit in de tweede klasse.

Uit de krant