Afbeelding
Foto: persfoto

Shirts voor Venrayse deelnemers aan Nijmeegse Vierdaagse

Algemeen Venray

De gemeente Venray, Venray Beweegt en Venray Bloeit deelden vrijdagavond gratis shirts uit aan de Venrayse deelnemers aan de Nijmeegse Vierdaagse. Dit jaar was dit op een bijzondere locatie: bij de finish van het Meerdaags Wandelevenement Venray, het eigen wandelevenement van Venray. 

Het uitdelen van de shirts is een gezamenlijke actie van Venray Bloeit en Venray Beweegt. Maar liefst 125 deelnemers dragen tijdens het evenement in Nijmegen het shirt met Groeten uit Venray!. “We zijn er trots op dat wederom samen met Venray Beweegt ervoor zorgen dat we de gemeente Venray op de kaart zetten in Nijmegen tijdens de Nijmeegse Vierdaagse. Bovendien is het mooi dat we dit jaar ook het Meerdaags Wandelevenement erbij hebben betrokken. We wensen alle deelnemers aan het Meerdaags Wandelevenement en de Nijmeegse vierdaagse veel succes toe”, aldus Wim Peeters, voorzitter van Venray Bloeit. 

Yvonne Willems, programmacoördinator Venray Beweegt, vult Peeters aan. “Ook dit jaar hebben zich weer veel wandelaars gemeld. Allemaal Venraynaren die door te wandelen werken aan een gezonde leefstijl. Het zou mooi zijn als deze groep wandelaars ook andere inwoners van Venray inspireren om te gaan wandelen. Ook wij zijn blij met de mooie samenwerking met de het Meerdaags Wandelevenement. Ik ben trots op dat dit evenement zoveel bekendheid heeft in Venray.”

Uit de krant