Afbeelding
Foto: Gemeente Venray

Waarderingspenning voor Edgar en Toni Ikkert

Algemeen Venray

Edgar Ikkert (74) en Toni Ikkert-Sijl (71) uit Venray hebben zaterdagochtend de waarderingspenning van de gemeente Venray ontvangen. De penning werd hen uitgereikt door loco-burgemeester Martin Leenders tijdens de viering van het 10-jarig bestaan van Bouledrome Venray.

Toni en Edgar Ikkert zijn beiden vanaf november 2012 tot de dag van vandaag (ruim 10 jaar) actief voor de Stichting Een Bouledrome voor Venray en omgeving. Zij vervullen samen de rol van beheerder van de accommodatie.

Als beheerder regelen zij alles wat te maken heeft met het laten functioneren van de accommodatie, zoals de planning en aansturing van de bar- en poetsploeg maar ook de inkoop en het beheer van de agenda’s. 

Naast zijn beheerderstaken is Edgar Ikkert onderdeel van de technische staf en daarmee voor een belangrijk deel verantwoordelijk voor de onderhoudswerkzaamheden op de locatie. Tijdens de bouw van Bouledrome was Ikkert lid van de bouwcommissie, toezichthouder en heeft hij, samen met andere vrijwilligers, metselwerk verricht. Toni Ikkert is een hartelijke gastvrouw en heeft contact met gastgroepen.

Het college van burgemeester en wethouders wil Edgar en Toni Ikkert bedanken voor hun tomeloze inzet voor de Bouledrome en heeft daarom de waarderingpenning van de gemeente Venray toegekend. 

Uit de krant