Strijkersensemble Poco a poco.
Strijkersensemble Poco a poco. Foto: Persfoto

Theehuisconcert Poco a poco en Trio Labda op 23 april

Algemeen Cultuur en Uitgaan Venray Werk en Economie Wonen en Leven

Strijkersensemble Poco a poco en Trio Labda nodigen belangstellenden van harte uit om te komen luisteren naar een afwisselend optreden op zondag 23 april om 14.00 uur in het Theehuis van het Odapark in Venray.

Trio Labda bestaat uit Mariska Rijk (viool), Sander Hendrix (altviool) en Renée Wijnhoven (cello).  Zij spelen werken als de bekende Aria uit de Goldberg variaties van J.S. Bach, strijktrio Nauman en het Sicilienne van Maria Theresia von Paradis. Samen met Mariska speelt Sander Hendrix drie van de tweestemmige inventies van J.S.Bach en de Chaconne in G van Georg Friedrich Handel. Bijzonder is dat deze stukken gespeeld worden op instrumenten die Hendrix heeft gebouwd.


Foto: Trio Labda 

Poco a poco, het Venrayse strijkersensemble onder leiding van Sander Hendrix, speelt onder andere stukken van Bloch, De Séverac en Bohm. Tot slot van deze muzikale middag kunnen de aanwezigen luisteren naar het Telemann-concert voor altviool, dat Sander Hendrix en Poco a poco voor ze ten gehore brengen.

Meer weten of meespelen bij Poco a poco? Kijk op www.orkestvenray.nl of neem vrijblijvend contact op met het strijkersensemble.

Uit de krant