Afbeelding
Foto: Hoedemaekers Venray

Waarderingspenning voor Fun en Mia Vermeulen

Algemeen Venray

Fun Vermeulen (75) en Mia Vermeulen-Claassen (73) uit Venray hebben vrijdagavond de waarderingspenning van de gemeente Venray ontvangen. De penning werd hen uitgereikt door wethouder Martin Leenders.

Mia en Fun Vermeulen zijn bestuurlijk zeer betrokken geweest bij Wijkraad Zuid in Venray. Mia was ruim dertig jaar (vanaf 1991) penningmeester en Fun was (sinds 1987) als secretaris verbonden aan Wijkraad Zuid.

Activiteiten
Naast het bestuurlijke werk wat met de functies van penningmeester en secretaris te maken heeft, zijn beiden zeer actief betrokken geweest bij andere activiteiten vanuit Wijkraad Zuid. Zo waren ze betrokken bij de renovatie van de wijk en bij de organisatie van activiteiten als de dropping, rommelmarkten, Koningsdag Beukenrode, kienen, biljart, kaarten, spelavonden, buurtbarbecue, voet- en handbal en opschoondagen samen met leerkrachten en leerlingen van basisschool De Bongerd.

Verhuizing
Zelfs na hun verhuizing naar een andere wijk in Venray, 25 jaar geleden, bleef het echtpaar zich inzetten voor Wijkraad Zuid. Afgelopen jaar hebben de twee hun functies neergelegd, al blijft Fun Vermeulen nog de functie van secretaris waarnemen tot er een opvolger benoemd is.

Het college van burgemeester en wethouders wil Fun en Mia Vermeulen bedanken voor hun bestuurlijke bijdrage aan Wijkraad Zuid en de vele activiteiten die zij voor Wijk Zuid hebben gedaan en heeft daarom de waarderingspenning van de gemeente Venray aan hen toegekend. 

Uit de krant