Afbeelding
Foto: Van den Munckhof Print & Media

Doe mee aan ons onderzoek!

Algemeen

Van den Munckhof Print & Media doet een onderzoek naar de rol die het nieuwsblad in Venray speelt en kan spelen. “We richten ons vooral op wat onze lezers vinden van de krant, wat ze graag lezen maar ook wat ze missen in Peel en Maas”, licht directeur Christ van den Munckhof het onderzoek toe.

“Maar ook kijken we naar de behoeften en interesses van de mensen die Peel en Maas niet lezen of geen abonnement hebben. Waarom lezen ze Peel en Maas niet of hebben ze geen abonnement? Wat interesseert hen wel en wat zou eventueel bij Peel en Maas moeten veranderen zodat die groep wel een abonnement neemt?”, vervolgt Christ.

Peel en Maas bestaat deze maand 143 jaar en is hèt nieuwsblad voor Venray en omgeving. “Ons leesbereik ligt tegen de 80%. Op social media hebben we veel volgers maar het medialandschap is de laatste jaren veranderd en blijft veranderen. Als lokaal nieuwsblad gaan we met al deze ontwikkelingen mee maar daarbij is het belangrijk hoe de inwoners van Venray hier tegenaan kijken.”

Vandaar dit onderzoek dus, dat mede wordt ondersteund door het Stimuleringsfonds voor de Journalistiek. “Deze organisatie ondersteunt journalistieke activiteiten in de breedste zin van het woord, ook en vooral als het gaat om lokale journalistiek.”

Wilt u meedoen aan het onderzoek? Ga dan naar www.peelenmaasvenray.nl/onderzoek of scan de QR code bij dit bericht. U maakt dan kans op een iPad of een van de andere leuke prijzen.

Uit de krant