Afbeelding
Foto: Laura Fotostudio

Aanmeldingen Raayland College

Algemeen Onderwijs Venray

Het Raayland College in Venray heeft 360 aanmeldingen ontvangen voor het nieuwe schooljaar. Het aantal is volgens de Venrayse middelbare school hoger dan verwacht. De school is trots op het vertrouwen van de nieuwe leerlingen en hun ouders. 

“We hebben de afgelopen jaren veel tijd, energie en middelen geïnvesteerd om als school te ontwikkelen en verbeteren. Door kritisch en met een open blik te kijken naar onze organisatie, het onderwijs en de toekomst, hebben we verschillende zaken aangepakt. Vandaag en in de toekomst blijven we ons focussen op goed onderwijs binnen een fijn en veilig leerklimaat. We willen alle ouders en leerlingen nogmaals bedanken voor het vertrouwen wat we van hen krijgen”, vertelt rector Bas van Rooijen.

Met weer meer leerlingen uit omliggende dorpskernen en veel interesse in onderwijsvormen zoals de technologieroute, vakmanschapsroute en agora-onderwijs. Alle aanmeldingen worden nu verwerkt en klassen worden gevormd. De komende maanden staan voor de toekomstige brugklassers in het teken van afronding en afscheid nemen. Alle medewerkers van het Raayland wensen de groep 8-leerlingen heel veel succes en vooral ook plezier toe. 

Op 21 juni komen alle nieuwe leerlingen naar het Raayland om voor het eerst kennis te maken met hun klasgenoten en mentor. Van Rooijen: “Mijn advies is: ‘Geniet!’ Ga genieten van alle gezelligheid en die bijzondere laatste maanden op jouw vertrouwde basisschool. Geniet samen met je klasgenoten en ouders van alles wat er op je pad komt. Wij zien jullie graag tijdens de start van het nieuwe schooljaar.”

Uit de krant