Toneelvereniging Mimus uit Tienray.
Toneelvereniging Mimus uit Tienray. Foto: Persfoto

Mimus Tienray presenteert komedie Hannelore

Algemeen Cultuur en Uitgaan Tienray Wonen en Leven

Toneelvereniging Mimus uit Tienray brengt in 2023 wederom een geheel eigen productie op de planken, Hannelore. Een komedie in drie bedrijven geschreven door Huub Schreurs en Michel van Rijswick. Onder regie van Huub Schreurs.

Hannelore speelt zich af in het luxe appartement van Hannelore-Elsbeth van Aalderen-Hoepelman. Ze is voor de derde keer weduwe geworden, maar ligt daar niet wakker van. Ze zit goed in de slappe was en heeft privacy hoog in het vaandel staan. Het snode plan van Vallerio en zijn nicht Priscilla om zich een deel van Hannelore haar rijkdom toe te eigenen neemt een onverwachte wending. Net als Hannelore denkt in Vallerio een nieuwe liefde te hebben gevonden trekt haar zoon Berend-Jan weer bij haar in. Met Vallerio en Berend-Jan in huis is er geen sprake meer van privacy. Tot overmaat van ramp komt haar zus Mientje onverwacht over uit Australië.

De uitvoeringen op vrijdag 31 maart, zaterdag 1 en zondag 2 april 2023. in het Parochiehuis aan de Bernadettelaan 10 beginnen om 19.30 uur. Kaarten via de mail mimus.tienray@gmail.com, of via WhatsApp 0612251996. Een kaartje kost 8 euro. Meer informatie: www.toneelverenigingmimus.nl.

Uit de krant