Op dinsdag 7 maart start de cursus Start to Run. bij ATV Venray.
Op dinsdag 7 maart start de cursus Start to Run. bij ATV Venray. Foto: Persfoto

Hardlopen start bij ATV

Algemeen Sport Venray Werk en Economie Wonen en Leven Zorg en Welzijn

Het is gezond, het is ontspannend. Het houdt je jong. Je blijft op gewicht. Het houdt je fit. En er zijn nog wel veel meer redenen om te gaan hardlopen. Atletiek en Triatlon Vereniging Venray wil de beginnende hardloper graag helpen.

Op dinsdag 7 maart start de cursus Start to Run. Met deze cursus starters wil Atletiek en Triatlon Vereniging Venray de beginnende hardlopers op weg helpen naar een blessurevrije fijne sportbeoefening. De deelnemers aan de cursus beginnen op niveau nul. Iedereen kan op eigen niveau lopen, conditie is niet vereist. Met de cursus groeit je conditie en na zeven weken kan je twintig minuten onafgebroken hardlopen.

De trainingen staan onder begeleiding van door de Atletiekunie gediplomeerde trainers. Dankzij een rustige uitbouw van het hardloopgedeelte gaat het blessure vrij lukken. De trainingen vinden plaats op de atletiekbaan van Venray. Aanmelden voor de cursus kan via www.yakultstarttorun.nl. Voor meer informatie mail lopersgroep@atvvenray.nl of kijk op de website www.atvvenray.nl.

Uit de krant