Afbeelding
Foto: eigen foto

Donatie Stichting Leergeld Venray

Algemeen Venray

Praktijk voor Fysiotherapie Acupunctuur en FysioSport Buitenlust heeft het afgelopen wereldkampioenschap voetbal een WK-poule gehouden voor het goede doel. Dit jaar werd geld ingezameld voor Stichting Leergeld Venray. Deelname aan de WK-poule kostte 5 euro. Dit heeft 415 euro opgeleverd. 

De praktijk heeft dit geld verdubbeld zodat het prijzengeld voor de winnaars beschikbaar bleef en Stichting Leergeld het bedrag van 415 euro in ontvangst mocht nemen. Onlangs werd de cheque door praktijkeigenaar Ewald Overbeek overhandigd aan bestuurslid Nicole de Jonge van Stichting Leergeld Venray.

Stichting Leergeld Venray heeft als doel het voorkomen van sociale uitsluiting van kinderen uit gezinnen met minimale financiële middelen. Leergeld Venray biedt kansen aan kinderen in de leeftijd van 4 tot 18 jaar om met leeftijdsgenootjes deel te kunnen nemen aan binnen- en buitenschoolse activiteiten, ook als daar thuis te weinig geld voor is. Hiermee biedt Leergeld Venray een springplank, waardoor alle kinderen kunnen opbloeien, kennis en vaardigheden ontwikkelen en eigenwaarde krijgen. 

Meer informatie op de website www.leergeldvenray.nl.

Uit de krant