De overhandiging van de kerstactiecheque van het Raayland voor FC Robinstijn.
De overhandiging van de kerstactiecheque van het Raayland voor FC Robinstijn. Foto: eigen foto

Geslaagde kerstactie Raayland voor goede doel

Algemeen Antoniusveld Blitterswijck Brukske Castenray Centrum Economie Geijsteren Heide Jeugd en Jongeren Landweert Leunen Merselo Oirlo Onderwijs Oostrum Overig

De leerlingen van het Raayland College hebben vrijdag 23 december hun  jaarlijkse kerstactie voor het goede doel georganiseerd. Dit jaar is er geld opgehaald voor FC Robinstijn. Deze stichting laat voetbalgerelateerde kinderwensen in vervulling gaan voor kinderen die het, om welke reden dan ook, verdienen om eens een dag in het zonnetje te worden gezet. 

De leerlingen hebben verschillende activiteiten georganiseerd. De brugklassers hebben de trappen van school beklommen tijdens een echte ‘stair climb-challenge’. De oudere leerlingen hebben onder andere een voetbaltoernooi, Weerwolven, nagels lakken en een FIFA-toernooi georganiseerd voor hun medeschoolgenoten. Ook zijn er taarten van scheerschuim bij docenten in het gezicht gegooid en is er een loterij georganiseerd, waarbij vele prijzen te winnen waren, gesponsord door een grote groep Venrayse ondernemers. 

‘Het was een geslaagde actiedag met een prachtige opbrengst van maar liefst 6000 euro’, zo meldt de Venrayse school aan onze redactie.

Uit de krant