Afbeelding
Foto: eigen foto

Kus van Kiki IPA!

Algemeen Venray

Venray en omgeving is vanaf komende zaterdag een nieuw biertje rijker: de Kus van Kiki IPA. Met de aankoop van het nieuwe biertje steunen de kopers de Stichting Kinderen Kankervrij (KiKa).

In samenwerking met het team van Kus van Kiki en brouwerij Mannenpap uit Nijmegen is het idee om een biertje voor het goede doel te schenken ontstaan. Een IPA om samen te proosten op mooie mensen als Kiki. Afgelopen maand zou Kiki, misschien ken je haar nog van het programma Over Mijn Lijk, officieel haar eerste biertje mogen proeven. Kiki zou namelijk 18 jaar oud zijn geworden! Een mooi moment om het glas te heffen, te proosten op al het moois in het leven en het nieuws over dit unieke biertje met iedereen te delen.

Op 2 oktober wordt het eerste biertje overhandigd in De Wei bij De Kei in Geijsteren, tijdens de releaseparty. De opbrengst van deze actie wordt via team KusvanKiki, deelnemer van de GirodiKiKa‘23, compleet gedoneerd aan KiKa.

De Kei is open voor iedereen om samen de eerste toost uitbrengen. Het feest barst los vanaf 13.00 uur en is rond 15.00 uur aflopen. Iedereen is van harte welkom.

Uit de krant