Gouverneur Emile Roemer opent Venray Big Business.
Gouverneur Emile Roemer opent Venray Big Business. Foto: Johannes Timmermans

Emile Roemer opent Venray Big Business

Algemeen

Emile Roemer, gouverneur van de provincie Limburg, verricht op donderdag 29 september om 14.00 uur de officiële opening voor exposanten van beursconcept Venray Big Business. 

De tweede editie van het evenement voor regionale ondernemers vindt plaats in Schouwburg Venray. “Van 14.00 uur tot 16.00 uur hebben we een exclusief programma voor exposanten”, vertelt organisator Robert Hoelen van Omzetters. “We vinden het natuurlijk enorm gaaf dat een landelijke bekendheid als Emile Roemer ons evenement wilt openen. Na zijn toespraak kunnen de standhouders gaan luisteren naar een keynote-lezing van Kees Klomp, auteur en spreker. Klomp werkte als trendwatcher en strategy director bij de grootste reclamebureaus van ons land en neemt de aanwezigen mee in zijn verhaal en visie op de betekeniseconomie. Na de lezingen gaan de exposanten met een onderling netwerk-onderdeel aan de slag. Om 16.00 uur opent vervolgens de beurs voor bezoekers.”

Meer informatie over het programma voor bezoekers is te vinden op venraybigbusiness.nl, daar zijn ook de kosteloze entreetickets aan te vragen.

Uit de krant