Afbeelding
Foto: Rooyse Wissel

Steekincident De Rooyse Wissel

Algemeen Oostrum 112

Een medewerkster van tbs-kliniek De Rooyse Wissel in Oostrum is dinsdag gewond geraakt bij een steekincident. De vrouw werd door een patiënt neergestoken en werd overgebracht naar het ziekenhuis.

De Rooyse Wissel reageerde via een statement op het incident van 26 april. ‘Een patiënt heeft een medewerkster gestoken. De medewerkster is daarbij op meerdere plaatsen gewond geraakt en overgebracht naar het ziekenhuis voor verder onderzoek. Zij heeft diezelfde avond, na onderzoek, het ziekenhuis verlaten’, laat de kliniek weten.

Iedereen binnen De Rooyse Wissel is enorm geschrokken van het incident. ‘Wij zijn enorm geschrokken van deze gebeurtenis. Onze eerste aandacht gaat uit naar de opvang van onze medewerkers en patiënten.’

De politie doet onderzoek naar de toedracht van het incident. ‘De politie doet onderzoek naar de toedracht van het incident. De resultaten van het onderzoek wachten we af. Vanzelfsprekend doen wij ook intern onderzoek’, besluit De Rooyse Wissel het statement op de website.

Uit de krant