Afbeelding
Foto: Eigen foto

Mbo-opleiding kiezen in omgeving

Algemeen Onderwijs Oostrum

Dé tijd om een studie te kiezen is volop aan de gang. Dat dit niet makkelijk is, blijkt wel uit de cijfers van jongeren die nog geen keuze hebben gemaakt. Om leerlingen uit het voortgezet onderwijs in omgeving Venray optimaal te ondersteunen, organiseert Gilde Opleidingen een event op de locatie in Venray. Op 12 april van 16.00 tot 18.00 uur worden de deuren aan de Henri Dunantstraat 40 in Venray geopend.  

Een praatje maken met docenten, vragen stellen aan de studenten, door de gangen dwalen, in lokalen snuffelen en een kijkje nemen in de kantine. Maar ook kennismaken met de verschillende opleidingen van: Gilde Zorgcollege, Gilde Sociale Studies, Gilde School voor Pedagogiek, Gilde Retail & Business Academy en Gilde ICT College. Dat kan tijdens het event van Gilde Opleidingen in Oostrum op 12 april. Naast dat leerlingen de school zelf kunnen ontdekken, zijn er ook bedrijven aanwezig waar huidige studenten stagelopen. 

Onder andere: St. Anna Boxmeer, Coöperatie LIZ, Het Rooyhuis – het dagelijks leven, Buurtzorg Horst aan de Maas, Ohro, Canon, Adecco, ExamAssist, Habebo, Vitelia, MGG Netherlands B.V, Insign.it, Fellowmind, Systemec, Eyeonim b.v. en TCS. Aanmelden via de website Gilde Opleidingen
(events).

Uit de krant