Slagerij Roelofs wordt De Rooyse Slager.
Slagerij Roelofs wordt De Rooyse Slager. Foto: Persfoto

Slagerij Roelofs Venray wordt De Rooyse Slager

Algemeen Venray Werk en Economie

Vanaf 7 maart 2022 zal de naam Slagerij Roelofs in de Hofstraat veranderen naar De Rooyse Slager. Waar Slagerij Roelofs Venray haar deuren in juli 2021 voor het eerst opende, is er besloten een conceptverandering te ondergaan per 7 maart. Wat dit wil zeggen, lees je hieronder.

In 2021 werd er door Van Gool (Horeca Groep) een samenwerking aangegaan met Slagerij Roelofs Cuijk. De insteek van het filiaal in Venray was de beste kwaliteit vlees voor een vlijmscherpe prijs. Waar de naam gaat veranderen, zal er aan de samenwerking op de achtergrond tussen Slagerij Roelofs Cuijk en het filiaal niets veranderen. Slagerij Roelofs Cuijk zal de beste kwaliteit vlees blijven leveren, maar nu aan De Rooyse Slager.

Nieuw concept, nieuwe producten, nieuwe website en de nieuwe slager Ronny. Er zal in een korte periode veel gaan veranderen. Ten eerste uiteraard de naam. De nieuwe naam van het filiaal aan de Hofstraat 10 is De Rooyse Slager –Meat and More-. Daarnaast zal De Rooyse Slager zich ook gaan richten op kant-en-klaarmaaltijden voor een leuke prijs.

Tevens zullen er nieuwe salades en sauzen te vinden zijn in het assortiment van De Rooyse Slager. Vanaf 7 maart is het nieuwe assortiment te vinden op de website www.derooyseslager.nl. De medewerkers van De Rooyse Slager heten hun klanten van harte welkom in het vernieuwde filiaal aan de Hofstraat 10 in Venray. Voor vragen kan er altijd contact opgenomen worden via info@derooyseslager.nl of telefonisch via 0478 783 025.

Uit de krant