Verkoopdirecteur Thomas Pril (l.), Roland Hansen en Kiyong Kim, directie Kia Nederland.
Verkoopdirecteur Thomas Pril (l.), Roland Hansen en Kiyong Kim, directie Kia Nederland. Foto: Michiel Ton

Hansen ‘Top Dealer’

Algemeen Venray Werk en Economie

Venray |  Kia-dealer VDNS Hansen mag zich in 2022 één van de vijf beste Kia-dealervestigingen van Nederland noemen. Het team van de autodealer uit Venray behaalde op alle criteria in de jaarlijkse verkiezing zeer hoge scores

Kia Nederland beoordeelt zijn eigen dealernetwerk gedurende het hele jaar objectief en intensief op zijn prestaties. Naast de realisatie van de diverse verkoop- en servicedoelstellingen, wordt er voor het toekennen van deze titel ook nauwkeurig gekeken naar de klanttevredenheid. Die wordt gemeten via enquêtes die na elk klantbezoek worden gehouden.

Kia-dealer VDNS Hansen op Keizersveld in Venray heeft zich in het afgelopen jaar weten te onderscheiden en de award is een erkenning voor de toewijding en optimale inzet van het gehele team van het familiebedrijf, zo meldt Kia Nederland.

Léan Verstoep, Managing Director van Kia Nederland over de Top Dealer Award 2022: “Samen met onze dealers breken we jaar op jaar records in Nederland. Ons succes is het resultaat van de som der delen en onze klantgerichte dealerorganisatie speelt hierbij een grote rol. Onze gehele organisatie scoort overall zeer goed als het gaat om klanttevredenheid en dan is het extra uitdagend om je als dealer te onderscheiden. En dat is precies wat de winnaars van de Top Dealer Award 2022 hebben gedaan. Onze felicitaties gaan uit naar het gehele team van Kia-dealer VDNS Hansen in Venray.”

Roland Hansen zegt namens het team van Kia-dealer VDNS Hansen: “We zijn trots dat we zijn uitgeroepen tot Kia Top Dealer 2022. We willen verwachtingen altijd overtreffen en zijn dan ook zeer vereerd dat onze klanten dit waarderen.”

Autobedrijf Hansen BV, Keizersveld 2, 5803 AN Venray, telefoonnummer 0478-550990, e-mail info@autobedrijfhansen.nl, website www.autobedrijfhansen.nl

Uit de krant