Afbeelding
Foto: wereldpaviljoen

Wereldpaviljoen gaat weer open

Algemeen Cultuur en Uitgaan Onderwijs Regio

De culturele attractie Het Wereldpaviljoen in Steyl gaat weer open nu het kabinet versoepelingen heeft aangegeven. Dat betekent dat met ingang van 1 februari er weer schoolklassen educatieve workshops kunnen volgen, het publiek terecht kan tijdens de regulieren openingstijden vanaf woensdag 2 februari en er weer ruimte is voor kinderfeestjes en arrangementen.

Op dinsdag 1 februari gaat de deur van het slot en ontvangt het Wereldpaviljoen de eerste schoolklas voor een educatieve workshop. Een dag later op woensdag 2 februari is het Wereldpaviljoen weer open voor het publiek van 13.00 tot 17.00 uur. “We zijn blij dat we weer aan de slag mogen. Schoolklassen uit heel Noord-Limburg die we vorig jaar moest afzeggen vanwege de maatregelen kunnen nu weer komen”, aldus het Wereldpaviljoen.

Omdat de coronapandemie nog steeds niet onder controle is blijven de gebruikelijke beperkingen en voorwaarden van kracht. De QR-code en mondkapjes voor bezoekers vanaf 13 jaar zijn wettelijk verplicht. In het begin kan het Wereldpaviljoen vijftig bezoekers per keer ontvangen nadat ze zich hebben aangemeld via de website: www.wereldpaviljoen.com

Uit de krant