Horeca, dicht, gesloten, covid, grote markt
Horeca, dicht, gesloten, covid, grote markt (Foto: Antoon Jeuken)

Winkelen vanaf zaterdag zonder afspraak

Het kabinet gaat vrijdagavond bekendmaken dat de winkels weer helemaal open mogen. Dat wil dus zeggen dat mensen geen afspraak hoeven te maken. De winkels mogen tot 17.00 uur de deuren openen. Dat meldt RTL Nieuws vrijdagmiddag op basis van bronnen aan de Haagse redactie.

Wel is er een beperkt aantal mensen per vierkantemeter in de winkels toegestaan om te voorkomen dat het te druk wordt. Vanavond worden om 19.00 uur de nieuwe maatregelen toegelicht in een persconferentie.


Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten