Foto: Vitesse'08

Jurcik langer bij Vitesse’08

Aleš Jurcik heeft zijn contract bij voetbalclub Vitesse’08 uit Gennep met één seizoen verlengd. De 43-jarige trainer uit Venray begint komende zomer aan zijn vierde seizoen bij de derdeklasser uit Noord-Limburg. ‘Onze spelers en de staf zijn erg tevreden over de samenwerking en we wilden graag dat Aleš nog een jaar voor de spelersgroep zou komen te staan’, laat de club weten.

Ook Jurcik is erg content met de contractverlenging. “Het is voor mij belangrijk nog een jaar met de huidige selectie samen te werken, want door de omstandigheden waren er niet veel kansen om het potentieel te laten zien. Er zit veel meer in deze selectie, maar ook bij de jeugd en in de hele club. Ik hoop van harte om een normaal seizoen mee te kunnen maken.”

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten