Foto: eigen foto

Booster voor prikkers in Oostrum

Speelcoach Henk uit de wijk Brukske gaat vrijdagmiddag met een reusachtige spuit de prikkers op de vaccinatielocatie in Oostrum bedanken. De medewerkers van GGD Limburg-Noord vaccineren momenteel twaalf uur per dag en ook de controleurs, aanwijzer en andere medewerkers maken lange dagen. 

‘De mensen die zich inzetten om iedereen die dat wil van een boostervaccinatie te voorzien, mogen ook wel eens horen dat hun werk gewaardeerd wordt’, laat speelcoach Henk weten.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten