Afbeelding
Foto: Antoon Jeuken

Boosterprik zonder afspraak in Oostrum

Algemeen Oostrum

Op de vaccinatielocatie aan De Voorde 40 in Oostrum is het vanaf donderdag 6 januari mogelijk om zonder afspraak een extra prik (boostervaccinatie) te halen. Voorwaarde is wel dat de laatste coronavaccinatie minimaal drie maanden geleden was of dat men minimaal drie maanden geleden genezen is van een coronabesmetting.

Binnenlopen zonder afspraak is mogelijk tussen 09.00 uur en 20.00 uur. Vanaf zondag 9 januari worden de openingstijden aangepast naar 9.00 tot 16.00 uur. Het kan zijn dat mensen te maken krijgen met enige wachttijd.

GGD Limburg-Noord heeft ingezet op zoveel mogelijk vaccinatiecapaciteit om half januari alle inwoners van 18 jaar en ouder van een prik te kunnen voorzien. Deze capaciteit wordt op dit moment niet meer volledig benut. Daardoor ontstaat de mogelijkheid voor zogenaamde vrije inloop in Oostrum. ‘Neem uw legitimatiebewijs mee en eventueel ook het gele boekje, als u voor uw vaccinatie komt. Nu de noodzaak voor een afspraak in Oostrum is losgelaten, kan het zijn dat er op sommige momenten op de dag drukte ontstaat. We vragen u daarom de ochtendspits en de avondspits zoveel mogelijk te mijden. Verder geven we op onze website www.ggdlimburgnoord.nl aan wanneer de wachttijd te hoog oploopt. Ons advies is om de website te raadplegen voordat u naar de locatie komt’, meldt een woordvoerder van GGD Limburg-Noord. 

Uit de krant