Afbeelding
Foto: Antoon Jeuken

Reportages van 2021 uitgelicht

Video Peel en Maas TV Video

Venray | Het jaar 2021 loopt op zijn einde en dan is ook de tijd aangebroken om terug te blikken op de afgelopen maanden. Ook dit jaar maakte de tv-ploeg van Peel en Maas verschillende items. We waren onder meer bij het hoogwater, zagen hoe Sinterklaas het land binnenkwam en waren in Wanssum toen een SRV-wagen speciaal voor Riet Broere naar het dorp kwam.


De redactie van Peel en Maas TV zocht uit welke video’s het afgelopen jaar online goed werden bekeken en maakte een selectie van de populairste items. De top 10 wordt op 31 december afgesloten met een item over het hoogwater van afgelopen zomer. Het water komt op 15 juli langzaam naar het noorden. Beetje bij beetje stijgt het water en onder meer in Wanssum levert dat bijzondere beelden op. Audica Video ging de lucht in met z’n drone een maakte deze beelden.


Venrayse kermis

Op de tweede plek is de opening van de Venrayse kermis terug te vinden. Op vrijdag 30 juli lanceert wethouder Cor Vervoort met een druk op de knop de eerste rit van de Airborne en daarmee ook de Venrayse kermis. Op de Zuidsingel en het Wettelingterrein is het dagenlang goed toeven.

Ysselsteyn bestaat in 2021 honderd jaar en het eeuwfeest wordt op 1 januari afgetrapt met een heuse show van Ysselsteyn 100. De show is terug te vinden op plek drie van de afspeellijst uitgelicht. Met muziek, interviews en items kijkt Ysselsteyn reikhalzend uit naar een feestjaar, vanwege het coronavirus vallen veel activiteiten uiteindelijk in het water.


Koninklijk bezoek

2021 was ook het jaar dat koning Willem-Alexander en koningin Máxima naar Venray kwamen. Het koninklijk paar bezoekt de gemeente Venray eind mei en spreekt onder meer met jongeren over psychische gezondheid. De reportage van het koninklijke bezoek is terug te vinden op plek vier in de lijst. De top vijf wordt afgesloten met Sies Liebrand die alleen de Venrayse carnavalsoptocht loopt.

De complete top 10 is te zien door de QR-code in de bovenstaande afbeelding te scannen.

Nummer 1

Bekijk alles van het hoogwater in deze playlist.

Nummer 2

Nummer 3

Nummer 4

Nummer 5

Nummer 6

Nummer 7

Nummer 8

Nummer 9

Nummer 10

Uit de krant