Afbeelding
Foto: VieCuri

Bereikbaarheid VieCuri Venlo-Venray

Venray Venray

Op eerste en tweede kerstdag (zaterdag 25 en zondag 26 december) en nieuwjaarsdag (zaterdag 1 januari 2022) zijn alle poliklinieken, regiopoli’s onderzoeks- en behandelafdelingen van VieCuri Venlo-Venray gesloten. Het is dan ook niet mogelijk om telefonisch contact op te nemen met de secretariaten van de specialisten op de poliklinieken. Alleen de noodzakelijke spoedeisende zorg wordt verleend.

Op eerste en tweede kerstdag en nieuwjaarsdag is het niet mogelijk om bloed te laten prikken bij de priklocaties en ook niet mogelijk om bij de afdeling Radiologie röntgenfoto’s te laten maken. Patiënten die in VieCuri zijn opgenomen, mogen meerdere bezoekers per dag ontvangen die elkaar afwisselen. Er is één bezoeker per patiënt op de kamer toegestaan. Op eerste en tweede kerstdag en nieuwjaarsdag is bezoek toegestaan tussen 14.00 en 16.00 uur.

Zijn er klachten die niet kunnen wachten tot het eerstvolgende spreekuur van de huisarts of zorgverlener dan kan de Huisartsenpost (HAP) via 0900-8818 worden gebeld. Mensen kunnen alleen bij de Huisartsenpost terecht op afspraak. De Huisartsenpost heeft tijdens de feestdagen de volgende openingstijden: vrijdag 24 december vanaf 17.00 uur, zaterdag 25 en zondag 26 december de hele dag en nacht, vrijdag 31 december vanaf 17.00 uur en zaterdag 1 januari hele dag en nacht. Het landelijke alarmnummer 112 is uiteraard bereikbaar voor spoedeisende hulp.

Uit de krant