Foto: SK-Media

Flinke schade bij aanrijding Venray

Bij een aanrijding op de Nieuwe Maasheseweg in Venray zijn twee auto’s zwaar beschadigd. Het ongeval vond plaats rond 16.00 uur en bij de aanrijding vielen geen gewonden.

Vermoedelijk leidde een voorrangsfout tot de aanrijding. Een automobilist die vanuit het Christoffelkruid de Nieuwe Maasheseweg op wilde draaien, zag vermoedelijk een ander voertuig over het hoofd. Beide auto’s zijn afgesleept door een bergingsbedrijf. Het overige verkeer ondervond enige hinder van de aanrijding.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten