Foto: SK-Media

Politie naar Maasheseweg voor schietpartij

De politie is zaterdagavond opgeroepen voor een schietpartij bij tankstation Tango aan de Maasheseweg in Venray. Rond 18.45 uur kwam er bij de hulpdiensten een melding binnen van het schietincident.

De Maasheseweg is afgesloten voor verkeer en de politie heeft de omgeving afgezet voor onderzoek. Er zijn geen gewonden gevallen. De politie laat weten dat de voertuigen die mogelijk bij de schietpartij betrokken zijn, zijn weggereden in onbekende richting.

Getuigen zouden meerdere schoten gehoord hebben, maar dat kan de politie niet bevestigen.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten