<p>Helga Cornelissen is een van de zeven finalisten.</p>

Helga Cornelissen is een van de zeven finalisten.

(Foto: Rikus ten Brucke)

Finale buuttekampioenschap verschoven

De finale van de Groot Limburgse Buuttekampioenschappen van de Limburgse Vereniging Karnavals Artiesten (LVKA) gaat op vrijdag 14 januari niet door. Het evenement wordt verplaatst naar donderdag 10 februari 2022. 

‘In verband met de onzekere vooruitzichten wat betreft het doorgang kunnen vinden van evenementen is besloten de finale in Theaterhotel De Oranjerie Roermond te verschuiven’, aldus de LVKA. Tot de zeven finalisten behoren debutant Luc Janssen (Ysselsteyn) en Helga Cornelissen (Oostrum). De overige vijf zijn Roland Broers (Bemelen), Fer Naus (Roermond), Bjorn Smits (Nederweert-Eind), Maikel Sonnemans (Herten) en Conny Bruijnaers (Horn). De kaartverkoop start op maandag 10 januari 2022 om 09.00 uur en gebeurt online via www.theaterhotelroermond.nl.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten