Foto: pixabay

15.423 euro voor Venrayse verenigingen

Landelijk hebben zo’n 350.000 verkopers zich de afgelopen maanden ingezet om loten te verkopen voor de Grote Clubactie. In de gemeente Venray haalden verenigingen in totaal 15.423 euro op. In heel Nederland deden 5.267 verenigingen mee met de Grote Clubactie. Samen haalden zij ruim 10,7 miljoen euro op door bijna 3,6 miljoen loten te verkopen.

In de gemeente Venray deden de volgende clubs mee en zij haalden allemaal een bijdrage voor de verenging op: Ruitersportcentrum Cadans (2097 euro), Zwemvereniging Spio (1623 euro), SV Venray (1500 euro), Tennisclub Venray (1248 euro), Judovereniging Venray (1050 euro), Bowlingvereniging Venray (375 euro), Jumpers’76 (303 euro), Badmintonclub Venray (147 euro), Oranje Wit (1875 euro), St. Antonius-Abt. Gilde (1800 euro), Sportvereniging Oostrum (1455 euro), Sportvereniging Oirlo-Castenray (1200 euro), CV De Keieschieters (750 euro).

Clubactie-loten verkopen was voor clubleden dit jaar eenvoudiger dan ooit. En dat is te merken aan het resultaat. Vorig jaar werden één miljoen loten online verkocht, dit jaar gingen maar liefst 1,6 miljoen loten digitaal over de toonbank.

Volgens Frank Molkenboer, directeur van de Grote Clubactie, is de online verkoop veel leuker en slimmer geworden. “Leden gebruiken hun eigen verkooppagina die eenvoudig is te bereiken via een QR-code. Dit geeft verenigingen een veel groter bereik. Via een appje kun je nu ook je tante aan de andere kant van Nederland vragen bij te dragen aan jouw club.”

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten