Foto: Henk Lammen

Oostrum onderuit in Wanroij

Vanwege de coronamaatregelen zijn de meeste sportcompetities stilgelegd. Ook zijn veel sporttakken al toe aan de winterstop. Er stonden wel enkele oefenduels op het programma voor de korfbalclubs uit de regio en voetbalclub SV Oostrum kwam in actie. De voetballers namen het in Wanroij op tegen koploper Constantia en gingen kopje onder: 4-1.

Oostrum staat derde in de vierde klasse G met dertien punten uit acht wedstrijden. Constantia staat eerste met 22 punten uit negen duels.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten